1 to Three: triple concert 13 januari

Een nieuw jaar, een nieuwe 1 to Three – de zevende alweer, die we organiseren.

Op 13 januari kunt u weer genieten van drie korte concerten en dit keer hebben wij uitgenodigd:


Mature Ragazze – Drie ‘Rijpe Meisjes’ brengen klassieke liedjes met een verhaal

Zangformatie LINK! – Een moderne, eigenzinnige en verrassende zangformatie onder leiding van Tekke Withaar

 • Waar: Kerk Woltersum (Kerkpad 2)
 • Aanvangstijd: 14.30 uur
 • Entree: € 5,00
 • Reserveren is niet nodig

Wees welkom!

1 to Three: triple concert 14 oktober

De zesde editie van onze 1 to Three komt er alweer aan! En we hebben wederom een mooi triple concert in de aanbieding.

Dit keer hebben wij uitgenodigd:

VPS KeK – Mannenkwartet met kek schoeisel. Volgens de media: het a capella popkwartet van Oost-Nederland.

Kleinkoor Kon Minder – Net uit de startblokken: een klein en vrolijk popkoor uit Groningen o.l.v. Hannah Tomasini.

Deze 1 to Three vindt plaats in de Herberg van Hilbrantsz, waar voor deze gelegenheid speciale hapjes zullen worden geserveerd!

 • Waar: de Herberg van Hilbrantsz, Hoofdweg 90, Eelde
 • Aanvangstijd: 15.00 uur
 • Entree: gratis, met vrijwillige bijdrage na afloop
 • Reserveren is niet nodig

1 to Three: triple concert 21 april

Full House heeft weer twee leuke collega-groepen uitgenodigd voor een triple concert op 21 april a.s.!

Van Speijkkwartet
Dit gemengd vijfkoppig mannen-kwartet staat voor pure klankkleur

Fluitenkruid
Krachtig, ontroerend, groovy, fleurig en jong close harmony kwartet

Kom ook genieten van drie verschillende concertjes onder het genot van een drankje!

 • Waar: Café Onder de Linden, Brink 4, Vries
 • Aanvangstijd: 20.00 uur
 • Entree: gratis, met vrijwillige bijdrage na afloop
 • Reserveren is niet nodig

Pedaal Vocaal 10 sept. 2017

Op zondag 10 september beleefde Pedaal Vocaal haar eerste lustrum – en Full House deed ook weer mee!
Wij zongen in café De Drentsche Aa (Schipborg) en  in Theeschenkerij Homanshof (Anloo).

Het was weer heerlijk pedalen langs de 5 prachtige locaties in het Drentsche Aa-landschap. De organisatie is er goed in geslaagd om koren en ensembles met een hoog muzikaal niveau vast te leggen. We hebben zelf lekker gezongen en diverse collega’s bezocht. Kijk op onze fotopagina voor meer foto’s!

Kortom: Pedaal Vocaal is elke keer weer leuk. De volgende editie is zondag 16 september 2018, en Full House is er weer bij! Noteer maar vast in de agenda.

Dubbelconcert met vocal group uit Berlijn 10 juni

Op 10 juni had Full House de eer om samen op te treden met XL Vocal Group Moving Colours uit Berlijn! Dit gemengde gezelschap o.l.v. Karin Müller zingt een mix van latin, jazz, soul, pop en wereldmuziek – allemaal a capella in mooie arrangementen van o.a. Postyr, Malene Rigtrup en Jens Johansen. Vanwege hun 10-jarig jubileum gaven ze twee dubbelconcerten in Nederland – de eerste met Full House, in Groningen.

Het was een enthousiaste samenwerking en een goed concert. Wie weet zingt Full House in een nabije toekomst ook nog eens in Berlijn…

 

1 to Three 7 mei in Vries

Ons vierde triple concert trok een volle zaal in het gezellige café ‘Onder de Linden’! Onder het genot van een drankje en/of hapje kon het publiek luisteren en kijken naar drie verschillende vocale optredens. Het was een gezellige middag met swing, ontroering en humor.

Dit keer hadden we uitgenodigd:

 • Popkoor VET! – Een soulful vrouwenkoor van 16 zangeressen o.l.v. Fenny Hoekstra
 • Vocal group Flair – Lichte vocale muziek, met 14 enthousiaste zangeressen o.l.v. Fenneke Bouwman

 

Full House zong in kledingzaak hartje Groningen op 1 april

Oddity is een gezellige dameskledingzaak waar de muzikale klant regelmatig óók het hart kan ophalen. Want dan komt een gezelschap het winkelen opvrolijken met een optreden!

Op 1 april was Full House aan de beurt. Wij hebben in een paar setjes een aantal leuke nummers ten gehore gebracht. Het winkelend publiek was aangenaam verrast, en voor ons was het eens een andere setting!

Pedaal Vocaal 11 september 2016

Pedaal-Vocaal-logo1Zondag 11 september was het weer zo ver: genieten van het Drentsche landschap èn van fijne koren en vocal groups! Ook Full House deed weer mee.

Dit keer zongen we in de oude kapschuur in Oudemolen en in café De Drentsche Aa in Annen. Het publiek was enthousiast en we zongen met plezier! ook hebben we van een aantal andere koren genoten. Het blijft een leuk festival, waaraan we graag meedoen.
pedaal-vocaal-2016-01
pedaal-vocaal-2016-06

Geslaagd: 1 to Three, 29 april (Hoogkerk)

1 to Three 2016-04De tweede versie van het driedubbelconcert “1 to Three” was net achter de rug en op 29 april deden we het alweer! Dit keer in de Theresiakapel in Hoogkerk, erg sfeervol, met aandachtig publiek.

Ook nu was het een veelzijdige avond, voor elk wat wils! Dit keer hadden we uitgenodigd:MissChiefSmall

Miss Chief – 3 zangeressen met een voorkeur voor soul en aanverwante stijlen. Deze meiden zijn nu zo’n twee jaar bezig en brachten warmbloedige muziek, begeleid door gitaar. Van Beyoncé tot zwoele country. Onthoud deze naam, ze zijn goed hoor!

ButenomSmall
Bûtenom – Een Friese akoestische band met hart voor Friese folkore. Ze wisten de zaal mee te krijgen in hun weemoedige liedjes, ook al sprak lang niet iedereen Fries; en ook Prince, onlangs overleden, kwam aan de orde in de Friese versie van Kiss (“Tuut”)!

 

Geslaagd: 1 to Three (7 februari 2016)!

1_to_Three_flyer alleen afb

HOERA. Dit keer is het wel gelukt om samen met theatraal getint vrouwenkwartet Valse Wichter èn (on)verbloemd zingend herenkwintet Priscilla & the Daltons een triple concert te verzorgen! Vorig jaar was het een groot succes in De Melkfabriek in Bunne, maar de mannen van Priscilla moesten toen helaas afzeggen. Zondag 7 februari was de reprise in Theatercafé De Engelstede!

20150207 Engelbert 1 to Three - mOOm photography LR-10De zaal was goed gevuld en het publiek vond het leuk! Priscilla & the Daltons beten het spits af met mooie arrangementen van Jetse Bremer, waarbij ze intieme liedjes niet schuwden: ‘This house is empty now’ van Elvis Costello bijvoorbeeld. Maar ook ‘Zwijgen’ van Het Goede Doel passeerde de revue.

20150207 Engelbert 1 to Three - mOOm photography LR-22Full House nam daarna het stokje over met de gebruikelijke afwisseling tussen zacht, pop en humor: ‘God only knows’ van The Beach Boys bijvoorbeeld, Chili con Carne van The Real Group en ons nieuwe lied ‘Een kleine ingreep’ (tekst van Martine Bijl) als hilarisch hoogtepunt.

 

D20150207 Engelbert 1 to Three - mOOm photography LR-23e Valse Wichter vermaakte het publiek tenslotte met heksenliedjes en eigengeschreven cabareteske nummers over o.a. internetdaten en sterke vrouwen.

Fotografie: mOOm photography

Meer foto’s vind je hier!