Full House zong op Balk Festival Noord (1 november)!

GeertTeis

Op 1 november jl. werd het BALK Festival Noord  – het 5e noordelijke close harmony festival – gehouden in het theater Geert Teis te Stadskanaal! Dertien koren en groepjes presenteerden zich voor een heuse jury die meteen na elk optreden alvast een eerste reactie gaf.

Over Full House was de jury in hun reactie louter positief! Ze was onder de indruk van het gemak waarmee we ons optreden leken te doen, van de doordachte presentatie / choreografie en onze gezamenlijke klank. Dat is leuk om te horen. Het uitgebreide juryrapport krijgen we nog opgestuurd…. daar zijn we natuurlijk erg benieuwd naar.

Er waren ook workshops te doen: een introductie in Estill Voice Training (EVT) bijvoorbeeld, door Juliette Dumoré, een workshop Lijf/performance door Henk Kraaijeveld en een workshop Vocal Jazz, ook door Henk.

Het festival werd georganiseerd door The Famondio Singers uit Hoogezand. De winnaar is geworden: Collage, uit Dokkum – gefeliciteerd! Verder waren wij onder de indruk van Vocal Group Kix uit Amersfoort, VPS KeK uit Oost-Nederland, Tous les Oiseaux d’Europe uit Groningen en Au bain Marie, ook uit Noord-Nederland. Zó leuk, zo’n dag met allemaal enthousiaste zangcollega’s!